15 Mayıs 2008 Perşembe

Ayakkabıı

Ayakkabı herzaman için tüm kadınlarda bir tutku halindedir.Ne kadar çok ayakkabısı olursa olsun yine de giyecek ayakkabısı, o çantasıyla kombinleyebileceği bir ayakkabısı ve ya siyah elbisesiyle giyicek bir ayakkabısı her zaman gardırobunda eksiktir.

Bu eksik listesi daha da uzatılabilir ki bu mümkündür. Kızkardeşim ve annemden dolayı bende ayakkabılara meraklı olmuşumdur hezaman. Bir erkek olarak ayyakabılara bayanların verdiği önem göz önünde bulundurmak gerekir. Hem bayanlara hem de erkeklere hitap eden bir firma olan İncinin ayakkabılarınıherzaman beğenmişimdir. Fakat şu son zamanlarda artık moda akımımı desek yoksa başka bir isimmi koysam bilemiorum ama İncide feci halde moda kurbanı olmuş durumda. Ve bu ben ve benim gibi klasikçileride klasikten vazgeçemeyen moda akımlarını takip etmeyen insanlar için zorlayıcı bir durum halini almaya başladı. Artık vitrinlerde altın ve gümüş yaldızlı erkek ayakkabıları görmek mümkün ve klasikçiler bundan memnun değil malesef.

Bir ayakkabı firması olarak tabiki modayı takip etmeli fakat bunun yanı sıra klasikçileride unutmadan onlar içinde her sezon yeni modeller çıkartmalılar. Bu sayede satışlarını daha çok artacağına ve moda takipçilerinin bile bu rahat ve her zaman giyilecek modelleri almayı tercih ettikleri gözlenecektir.

Hiç yorum yok: